O, sancta simplicitas!

O, sancta simplicitas!

Dacă vă plimbați prin oraș veți vedea niște firme unde se face reclamă unor procedee medicale cel puțin originale, unii le spun terapii quantice, sau cosmice, sau biorezonanță sau altfel.

Probabil numai în Timișoara sunt câteva zeci de cabinete medicale care oferă astfel de proceduri de diagnostic sau/și tratament.

Au și reclame sau pagini pe internet.

Pe scurt, procedura funcționează în felul următor:

Pacientul este așezat pe un scaun, la mâni, uneori și la picioare, i se leagă niște benzi care sunt conectate prin niște fire la o cutie care este la rândul ei conectată la un laptop. Există și variante unde pacientului i se leagă și pe cap o bandă legată la cutia laptopului.

66753-original_1

In timpul ședinței se aude o muzică care pe YouTube este numită “Zen music” iar pe ecranul îndreptat spre el pacientul vede un corp omenesc, sau scheletul unui om, mușchi, uneori corpul acela omenesc se învârte, alteori în jurul său se văd plimbându-se niște cercuri, de parcă ar fi niște raze care îl scanează. Alteori se pot vedea niște desene generate de un program generator de fractali.

Uneori animația respectivă este mai reușită, alteori este mai primitivă, în funcție de versiunea softului respectiv.

15021933756540

Tot în timpul ședinței pacientul este supus la o amnamneză, adică este întrebat ce îl doare, părinții, are câine, fumează, dacă aleargă, chestii din astea.

Procedura este extrem de asemănătoare cu cele folosite de doamnele ghicitoare profesioniste, până tuta aia de clientă are impresia că ședință de ghicit începe ea deja i-a spus doamnei ghicitoare și care e durerea ei, și ce ar dori, și că e nemăritată sau că are doi copii…

După care ghicitoarea îi va ghici femeii că va cunoaște un bărbat într-o localitate unde e ceva apă, și interesant, întotdeauna așa se întâmplă, deci nu se poate să fie o escroacă.

Urmează testul acela de pe internet cu durata de viață pe care îl cunoaște toată lumea, dacă mănânci spanac ți se adaugă 2 ani, dacă alergi ți se mai adaugă încă 5 ani, dacă fumezi ți se scad 25 de ani…

test

Medicul introduce aceste răspunsuri în laptopul la care sunt legate firele acelea legate de pacient prin intermediul cutiei fermecate.

Tot pe acel laptop medicul vede defilând o listă cu diverse boli. Am avut curiozitatea să număr și am constatat că în versiunea respectivă a softului pe acea listă defilantă erau înscrise peste 800 de diagnostice, din care medicul putea să aleagă ce îi place.

După 30-45-60 de minute urmează rezultatele, pacientului i se spune că are niște boli, vertebra C4 deplasată, sau o disfuncție energetică la nivelul celei de-a 7-a chakre.

Toată povestea se termină cu tratamentul, medicul îi recomandă omului niște medicamente, de regulă niște suplimente alimentare și pacientul este vindecat după care trece pe la casă să plătească contravaloarea tratamentului de care a beneficiat.

Atenție, ceea ce descriu aici nu se întâmplă în niște camere aurite în care locuiește Mama Omida și fiicele ei, eu vorbesc despre cabinete medicale adevărate, în care lucrează medici cu diplome eliberate de facultățile de medicină din Timișoara, București sau de unde or fi.

Oamenii ăia merg la un medic cât se poate de adevărat, medicul le descoperă una sau mai multe boli, le ia banii pentru ceea ce a făcut și în final le recomandă un tratament sau uneori le vinde chiar el medicamentele recomandate.

Medicii ăștia sunt extrem de performanți, vindecă 100% din bolnavi.

Există un singur mic amănunt:

OAMENII VINDECAȚI DE MEDICUL CEL MINUNAT NU AU SUFERIT NICIODATĂ DE BOLILE PENTRU CARE AU FOST TRATAȚI.