GDPR
In primul rând completăm pe factură toate datele clientului, ca nu cumva să avem probleme cu vreun organ de control, numele și prenumele, seria și numărul de buletin, adresa exactă, data și locul nașterii și numărul de la pantofi.
Procedăm exact la fel și cu datele delegatului.
După ce am înscris pe factură denumirea produselor sau a serviciilor facturate, cantitatea și prețul, vom înscrie la observații textul pe care ni l-a redactat avocatul specialist în prelucrarea datelor cu caracter personal căruia îi plătim lunar un abonament pentru sfaturile pe care ni le dă
In final nu uităm să menționăm în pătrățelul destinat ștampilei că factura circulă fără ștampilă și semnătură.
E adevărat că legea prevede încă de la 1 ianuarie 2007 că ștampilarea și semnarea facturilor nu este necesară , dar e mai bine să fim siguri că nimeni nu se va lega de noi că nu am ștampilat factura.
Pentru că nu lucrăm cu programul cu ajutorul căruia au fost făcute pozele de mai sus ci cu un program online, după ce suntem siguri că ne-am luat toate măsurile de siguranță, salvăm datele pe serverele celor cărora le plătim un abonament lunar pentru programul de facturare.
Unde vor fi stocate toate aceste date, cine va avea acces la ele, a cui e firma aia căreia îi încredințăm facturile și datele înscrise pe acestea? Nu știm.
Dar stăm liniștiți ca niște mușcate în fereastră, noi respectăm prevederile referitoare la protecția datelor de interes personal