O oferta de nerefuzat poentru toti romanii care doresc sa traiasca intr-o tara mai buna !

O oferta de nerefuzat poentru toti romanii care doresc sa traiasca intr-o tara mai buna !

Anton KOVACS

Incepand din acest moment, orice persoana care adopta un catel comunitar va primi gratuit o cheie de activare pentru programele Marks, Ecofact sau Microfact, la alegere.

 

Orice persoana care adopta doi catei comunitari va primi chei de activare pentru doua din programele de mai sus sau o cheie de activare pentru unul din programele Graphite, Carbon sau xFact.

Orice persoana care adopta trei catei comunitari va primi cate unul din programele enumerate mai sus pentru fiecare catel la care se adauga o cheie de activare pentru programul de contabilitate Ebook Keeper.

ttt
Obtinand in urma acestei oferte una sau mai multe chei de activare va veti bucura de toate facilitatile de care beneficiaza utilizatorii platitori ai programelor noastre, inclusiv suport nelimitat si actualizari gratuite pe viata, la care se va adauga respectul nostru.

Pentru a beneficia de aceasta oferta nu trebuie decat sa ne trimiteti printr-un mail la office@infokam.ro actele de adoptie ale catelului si poza acestuia, insotite de datele de identificare ale beneficiarului (denumire, CIF, J-ul si adresa) si seria programului , aceasta din urma fiind necesara pentru generarea cheii de activare.

Chiar daca dumneavoastra nu sunteti interesat de aceasta oferta puteti sa o impartasiti altora, poate astfel ajutati un prieten sau un partener de afaceri sau poate veti salva viata unui catel.
Toate programele pot fi descarcate de pe site-ul nostru, www.infokam.ro,  accesand sectiuea “Software”