• Mulțumiri și daruri

  by  • 06/14/2017 • Uncategorized

  17

  In decursul celor 17 ani de când existăm o mulțime de oameni au ajutat la supravietuirea noastră. Unii au rămas, alții nu mai sunt, alții au plecat și au crescut mari la rândul lor, dar cu toții merită recunoștința noastră, fie că ne-au învățat ceea ce știm, pentru că și-au pierdut zilele și nopțile împreună cu noi sau pentru că ne-au ajutat într-un fel oarecare, de multe ori fără a beneficia de răsplata meritată, nu pentru că nu am fi vrut dar uneori nu s-a putut.

  Iată numele celor care ne-au fost foarte apropiați și cărora le mulțumim:

  Adrian Dohotaru

  Adrian Ritz

  Adriana Trancă

  Adina Bobiță

  Carmen Borlovan

  Corina Pituț

  Cornelia Imbroane

  Csilla Toth

  Daniel Drăgăescu

  Dorel Ștefănescu

  Florinel Palconi

  Gabriela Moldovan

  Ioan Minda

  Irina Trancă

  Liviu Luca

  Marius Rusu

  Nicolae Scorțariu

  Nicoleta Iacob

  Nicoleta Scorțariu

  Olimpia Ighișan

  Rodica Marcu

  Rodica Negru

  Saftica ilie

  Valentin Petcu

  Victor Petrișor

  poza1


  poza2

  Nu în ultimul rând mulțumim miilor de firme, ONG-uri, instituții ale statului și alte organizații care au avut încredere în ceea ce facem și a căror listă o găsiți aici,

  text-separator-21

  Cu ocazia aniversărilor se dau cadouri.

  Nu știu câte cadouri vom primi cu ocazia aniversării a 17 ani de la “nașterea” Info KAM Technologies, probabil nici unul, dar vom “împărți” noi niște mici daruri.

  Astfel, toți cei care au achiziționat până în această dimineață o licență Ecofact, de la noi sau de la distribuitorii noștrii, vor primi gratuit un upgrade la Microfact.

  Si toți cei care au achiziționat o licență Graphite primesc un upgrade gratuit la Carbon.

  Acest “cadou” nu este limitat în timp, de aceea upgrade-ul nu trebuie să fie făcut neapărat astăzi, puteți să-l faceți oricând începând cu acest moment.

  Activările necesare au fost deja făcute și cei care doresc pot face upgrade-urile respective.

  Pentru aceasta vor trebui să descarce versiuniile portabile ale aplicațiilor respective, să dezarhiveze pachetele descarcate, să copieze fisierele din conținut în folderul în care era instalat vechiul program și să refacă scurtăturile pe ecran.

  Se pot păstra și vechile programe și se poate lucra în paralel pe programele vechi și pe cele noi.

  poza1

  poza2

  poza3

  poza4

  poza5

  După cum puteți vedea în pozele de mai sus instalarea noilor programe este cât se poate de simplă și oricine care are cunoștințe elementare de operare pe calculator o poate face.

  La prima pornire a Microfact programul se va activa automat.

  La Carbon va fi nevoie să dați un click pe butonul “Activare pe internet”

  poza6

  Dacă ați procedat corect, după pornirea programului, fie că este vorba de Microfact sau de Carbon, veți constata că toate datele introduse în vechiul program se regăsesc și în noul program.

  Avem o singură mică rugăminte, deoarece de acest cadou beneficiază foarte mulți utilizatori, și pentru că nu este vorba despre o sticlă de vin pe care ați primit-o și pe care o bem împreună, vă rog să încercați să vă descurcați singuri cu instalarea acestui upgrade.

  Anton Kovacs

  16 iunie 2016