Reguli obligatorii de comportare în parcurile din Timișoara

Reguli obligatorii de comportare în parcurile din Timișoara

Anton Kovacs

1. Femeile


Dacă stă pe bancă sau se plimbă cu copilul, pentru o femeie modernă este obligatoriu să vorbească la telefon. Tare, pentru că vizitatorii parcurilor sunt de obicei persoane curioase.
Telefonul trebuie neapărat să fie Samsung sau iPhone, cu diagonala minimă de 4.5″
Pachetul cu semințe este și el o dotare obligatorie pentru o femeie modernă..
Cojile de semințe vor fi adunate pe revista “Formula AS” din dotare, iar la plecarea de pe bancă vor fi aruncate sub banca.
Doamnele mai emancipate pot înlocui semințele cu 1-2 pungi cu chips-uri. In această situație, sub bancă în locul cojilor de semințe vor fi aruncate pungile goale de la chipsuri.

1

2. Copii.


Dacă vizitatorul parcului este fetiță aceasta va fi dotată obligatoriu cu un cărucior de jucărie în care își plimbă păpușile la 1-2 m în fața mamei care își plimbă bebelușii.
Copilul vă fi învățat că atunci când vede un câine, indiferent de dimensiunea acestuia, trebuie să urle ca un descreierat și că toți câinii sunt murdari, plini de microbi și au pureci, păduchi, ploșnițe și viermi. Dacă totuși se apropie de câini copilul va fi învățat că este obligatoriu să-i tragă de coadă sau să-i pleznească cu nuiaua.
Totodată vor fi învățați să arunce cu bulgări de pământ după păsari. Celelalte animăluțe, de exemplu aricii, vor fi omorâte cu parul.

Angry little boy, holding sword, glaring with a mad face at the camera

3. Bărbații


Vor fi dotați obligatoriu cu un marsupiu în care plimbă un copil. Dacă nu au copil, pentru antrenament, vor plimba o păpușă mare. Pentru a nu fi acuzați de agresiune sexuală bărbații nu se vor uita spre femei sau în direcția copiilor ci privirea lor va fi îndreptată în sus la aproximativ 15 grade și va fi ușor “pierdută”, cam ca privirea cuiva care a fumat florile de pe gardul bisericii din apropiere. Dacă sunt însoțiți de soție/parteneră civilă pe fața bărbaților este indicat să existe un zâmbet asemănător cu cel generat de o carență gravă de iod.

boba_4g-carrier-dusk_1

4. Dacă vedeți în parc o persoană fără smartphone și a cărei pantofi nu au nici un accesoriu auriu goniți-o, este un sărac și “noi nu tolerăm așa ceva în acest oraș”.

5. Dacă vedeți o persoană plimbându-și cățelul nu luați nici o măsură singuri, este vorba despre o persoană foarte periculoasă și de aceea este nevoie de intervenția specialiștilor special antrenați pentru acest gen de situațiii.
Anunțați de urgență un polițist local sau sunați imediat la 112.

Clipboard01