Păi nu era invers, nu ne spunea presa şi politicienii din România că ceilalţi sunt cei răi?

Păi nu era invers, nu ne spunea presa şi politicienii din România că ceilalţi sunt cei răi?

Citesc în presa de astăzi:

“Membri ai grupului paramilitar Sectorul Dreptei refuză să predea armele şi au fost implicaţi în confruntări cu serviciile de securitate ucrainene în apropierea oraşului Mukacevo, situat în vestul Ucrainei, în apropierea frontierelor cu România, Ungaria şi Slovacia.

Confruntările armate au izbucnit pe 12 iulie, când zeci de membri ai grupului paramilitar au venit la negocieri cu autorităţile înarmaţi cu arme automate şi lansatoare de grenade. Ambele părţi se acuză că ar fi deschis focul, iar confruntările s-au soldat cu cel puţin trei morţi, un civil şi doi membri ai Sectorului Dreptei. Alte 13 persoane au fost rănite.”

Dacă vă veţi uita la această hartă veţi observă că rahatul este la o aruncătură de piatră de noi

romania

Dar stai puţin, ăştia cu steaguri galbene nu erau cei buni, patrioţii care alături de trupele guvernamentale luptau împotriva pro-ruşilor răi şi pentru valorile democratice ale occidentului?

“Organizaţia ultranaţionalistă, implicată în protestele violente care au condus la înlăturarea regimului prorus Viktor Ianukovici la începutul anului 2014 şi în conflictul separatist din estul Ucrainei, refuză predarea armelor, argumentând că vrea să oprească traficul ilegal cu ţigări spre Ungaria şi Slovacia, în contextul în care contrabanda i-ar îmbogăţi pe politicienii ucraineni.”

http://www.mediafax.ro/externe/analiza-luptele-in-vestul-ucrainei-starnesc-temeri-privind-riscul-unui-conflict-in-apropierea-romaniei-14597864

sd10 sd11 sd2
sd4 UKRAINE-CRISIS/ sd1
sd3 sd5 sd13

Uite că, încet încet, lucrurile se lămuresc cu privire la Ucraina, politicienii noştrii şi presa românească nu ne-au minţit, problema era că trebuia neapărat stârpit traficul de ţigări Smile

Probabil acesta a fost motivul pentru care nefumătorii ăştia împreună cu actualul guvern de acolo au adus şi mercenari americani, pe băieţii din Blackwater/Academi, pentru a-i ajuta la stârpirea contrabandei de ţigări.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2576490/Are-Blackwater-active-Ukraine-Videos-spark-talk-U-S-mercenary-outfit-deployed-Donetsk.html

sss

FILES-IRAQ-US-SECURITY-BLACKWATER

Tot astăzi, nu cred că întâmplător,  Victoria Nuland, cunoscută şi sub numele de “Fuck the EU“, o cucoană care se udă toată în faţa băieţilor care salută cu mâna întinsă, la fel ca o ţesătoare de la Apaca în faţa fsn-iştilor, spune că “Rusia va suporta costuri suplimentare în cazul escaladării crizei din Ucraina” (http://goo.gl/EX3Ig8).

poza2

poza1

Poate se uită cucoana asta şi la poza de mai jos în care steagul NATO este alături de steagul cu zvastică şi alături de steagul unei organizaţii care începând cu astăzi este numită “teroristă” chiar de către cei care au încurajat-o şi au folosit-o până acum (că de finanţat i-au finanţat alţii pe indivizii ăştia).

 sd12

Iniţial am crezut că femeia asta este o tută proastă, cum avem şi noi atâtea în politică, dar se pare că m-am înşelat, nu e deloc proastă.

Puteţi să citiţi aici mai multe despre această doamnă (si despre conflictul din Ukraina), ca să va faceţi o idee despre ce interese sunt de fapt la mijloc:

https://consortiumnews.com/2015/03/20/a-family-business-of-perpetual-war/

http://www.paulcraigroberts.org/2015/03/07/victoria-nulands-lies-make-war-inevitable/

La începutul conflictelor din Ukraina spuneau unii ceva despre terorişti şi fascişti/neofascişti şi asasini economici, dar nu se pune, ăia erau ruşi aşa că sigur nu putea fi adevărat Smile


notaxpayers_dollars_for_neonazis_in_ukraine_whitehouse_protests_mar13_2014

2014-09-17-ottawaporoshenkoprotest-ottawastreamer-05


Notă: Dupăcum se poate constata, pentru a nu fi acuzat de simpatii pro ruse am căutat ca toate referinţele să provină exclusiv din surse occidentale, pe cât posibil americane.