Se pot castiga bani stand acasa în fata calculatorului ?

Se pot castiga bani stand acasa în fata calculatorului ?

Anton KOVACS – www.infokam.ro


Incă din anii ’70-’80 când Alvin Toffler a scris „Șocul Viitorului” și „Al treilea val” visul de aur al omenirii a fost să lucreze acasă.

Nu există om care să nu dorească așa ceva, să stea acasă, să se scoale când dorește, să se poată ocupa de copii, să se uite la TV, să se plimbe cu câinii și din când în când, doar când are chef, să facă ceva pentru a-și câștiga pâinea pe care o pune pe masă.

Work-at-Home


La inceput a fost cam greu, e aproape imposibil să stai acasă și să strungaresti sau să faci pantofi.

La un moment dat au apărut calculatoarele personale, încet încet internetul a devenit ceva accesibil și astfel unii oameni, cei mai inteligenți, au început să câștige niște bănuți folosindu-se de aceste noi descoperiri.

Cu toate acestea încă e greu să câștigi bani adevărați stând acasă și mai ales fără a avea un talent special.

Probabil ați văzut deja o mulțime de oferte care vă promit niște bani câstigați ușor dând click-uri sau trimițând reclame, poate ați și încercat să profitați de unele din aceste oferte dar, după cum ați putut poate constata, banii vin destul de greu și foarte puțini.

De exemplu, dacă îti faci niște site-uri și inserezi reclame puse la dispoziție de Google AddSense vei constata că într-un an vei câștiga cel mult câteva zeci de dolari, ceea ce e departe de a-ți oferi un trai confortabil. Și trebuie să ai unul sau mai multe site-uri, ceea ce presupune o grămadă de cheltuieli inițiale, trebuie și să te pricepi să inserezi niste scripturi, e greu.

 

Trebuie să fie foarte clar, în continuare eu nu am să încerc să vă vând niște parfumuri, pastă de dinți sau apă sfințită, pe care dumneavoastră să încercați apoi să o revindeți altora la un preț mai mare. Nici nu vă cer să îmi creați cine știe ce rețea de tipul MLM



 

 

 

Totuși, se poate trăi din banii câștigati acasă stând acasă în fața calculatorului ?

Răspunsul este că dacă ești puțin mai inteligent decât mușcata pe care o ai în fereastră și dacă nu ești chiar o putoare ordinara se poate, iar una din metode este cea descrisă în continuare:

Ce iți trebuie ?

In primul rând trebuie să ai o firma sau un PFA înregistrate în Romania. Poate să fie și o firmă a unui prieten, vorbiți cu el să lucrați pe firma lui, îi dați lunar banii pentru TVA și impozite, nu are de ce să nu fie de acord.

Iți mai trebuie un computer conectat la internet și un telefon.

Și îti trebuie si o adresa de e-mail (poatre fi și una gratuita).

Ce trebuie sa faci ?

1. Descarca unul din programele noastre de aici: www.infokam.ro/soft.htm.

Pentru inceput nu te lăcomi, descarcă doar unul din programele de pe acea pagina, sa spunem acesta: www.infokam.ro/fact.msi. După ce ți-ai intrat în mână îl iei și pe al 2-lea și tot așa.

Instalează programul pe propriul calculator și învata sa-l folosesti, învață-i caracteristicile și afla care sunt facilitătile acestuia, în asa fel încât pe viitor să fii în stare să povestești și altora despre aceste lucruri.

Pentru a învata mai multe este bine să citești și manualele de aici: https://infokam.eu/blog/category/manuale-de-utilizare/, poți să ne trmimiti un mail la adresa de mai jos pentru a ne întreba ceea ce nu îți este clar sau poți chiar să ne telefonezi pentru a ne pune întrebări.

2. Incepe sa vinzi si sa castigi bani adevarati.

Pentru a vinde potențialii clienți trebuie să știe că exiști, de aceea va trebui să găsești cea mai potrivită metodă de a-ți face reclamă. Poți sa trimiti email-uri celor care crezi că sunt interesați, poți să-ți faci reclamă pe Facebook sau pe Twitter, poți să postezi niște filmulețe pe YouTube, poți să-ți faci un blog pe care să publici articole pe această temă, poți să folosești miile de site-uri existente destinate reclamelor gratuite, poți chiar să umblii din ușă în ușă la fel cum fac vânzătorii de parfumuri de la MLM-uri, poți să dai telefoane la firme pentru a-I întreba dacă nu sunt interesați de așa ceva. Sau poți să folosesti toate aceste metode în același timp. Iar dacă doresti să lucrezi cât se poate de profesional, poți să-ți faci un site propriu, un magazin online, pe care îl vei promova prin una sau mai multe din metodele descrise mai sus.

Indiferent ce metodă de promovare folosesti important este să convingi câțiva dintre cei peste un milion de clienți potențiali existenți în România să cumpere de la tine și nu de la altcineva. Chiar dacă vă puneți în fiecare zi doar o mică reclamă pe Facebook aveți șanse mai mare de a câștiga niște bănuți decât dacă vă puneți o poză cu mâncarea din concediu.

Mai concret, ce trebuie să faceți efectiv pentru a castiga niste bănuți ?

Când un client vă anunță că dorește să cumpere de la dumneavoastră o aplicație va trebui să-i faceți o factură „pro forma”, în care veți înscrie datele tranzacției (vezi imaginea de mai jos), pentru ca acel client să știe cât trebuie să vă plătească și unde să vireze banii.

 

Proforma Această factură proforma nu obligă la nimic nici una din parți, valoarea unei proforme este exact cea a unei hârtiuțe pe care ați înscris prețul unui produs, o factură pro forma nu este o factură “adevarată” și nici un contract.

In momentul în care clientul a virat banii în contul dumneavoastră  (sau a platit numerar) va trebui să-i faceți factura pentru banii incasați.

ATENTIE!
Dacă ați fost atent ați observat până acum ați încasat niște bănuți dar încă nu ați cheltuit nimic.

 

 

Următorul pas este să cumpărați de la noi, la jumătate de preț, o cheie de activare.

Nu trebuie să facem un contract între părți sau alte formalități, ajunge să ne trimiteți un mail în care să ne spuneți că sunteți firma cu codul fiscal 123456 și doriți să cumpărați o cheie de activare pentru firma 9876543. Veți primi o factură proforma cu valoarea egală cu jumătate din valoarea programului și când ne-ați confirmat plata am activat programul și v-am făcut factura finală. Dacă vă mișcați operativ toată tranzacția durerază 2 minute.

 

Recapitulăm pe scurt, ca să înțelegeți mai bine:
Ați găsit un client, l-ați convins să cumpere un program de al bnostru și ați încasat, de exemplu, 264.79 lei.
Din banii ăștia ne dați și nouă 132 de lei și dumneavoastră vă rămân 132 de lei.

 

 

După ce ne-ati făcut plata pentru acea jumatate de valoare noi activăm programul online.

După ce tranzacția este finalizată nu mai trebuie să faceți nimic pentru clientul respectiv.

Nu a trebuit să achitați vreo taxă pentru a vă înscrie într-un “program”, nu a trebuit să cumpărați o carte care e mai scumpă decât dacă ar fi facută din aur, nu a trebuit să vă deplasați în altă localitate pentru a participa și a plăti contravaloarea unui curs care costă cât un an la Harward și în care nimeni nu vă spune decât niște generalități despre viitorul luminos al omenirii și mai ales nu a trebuit să cheltuiți bani pentru a cumpăra o marfă pe care nu știți dacă veți mai reuși să o vindeți. Nu a trebuit să învățați să creați programe informatice, noi am făcut programul pe care îl vindeți, noi asigurăm în continuare suportul și actualizările.

Și nu exista nici o posibilitate de a fi înselati (sau de a ne înșela), toate părtile plătesc doar după ce au încasat ce era de încasat.

După ce tranzacția este finalizată nu mai trebuie să faceți nimic pentru clientul respectiv. Munca dumneavoastră s-a încheiat

Noi ne ocupam în continuare de actualizările programelor, de suportul acordat clienților, pe noi ne sună aceștia dacă nu se descurcă și noi facem tot ceea ce mai e necesar pentru ca acei clienti să fie fericiți.

Nici cu noi nu mai aveți treabă, dacă doriți să mai câștigați niște bănuți ne veți căuta și în continuare clienți, dacă nu, asta e.

Mother with baby.

 

Toata tranzacția, emiterea facturii proforma către client, verificarea încasării, emiterea facturii către client, trimiterea cererii pentru cheia de activare, plata către noi și primirea facturii a durat 5-10 minute de muncă lejeră (daca asta poate fi numită muncă) din partea dumneavoastră.

In final, ați încasat 48 euro+TVA, ne-ați plătit partea noastră de 24 euro+TVA și v-au ramas 24 euro (TVA-ul îl dati statului), adică 50% din pretul aplicației.

Bani curați și cinstiți pe care i-ați câștigat fără a fura, fără a face evaziune fiscală, fără a fi nevoit(a) să faceți bișniță cu țigări, fără a fi nevoit să închiriați un spațiu și să cumparați niște mărfuri pe care nu știți dacă le veți putea vinde pentru a recupera banii investiți, fără credite de la banci, fără capital inițial și fără nici un fel de durere de cap.

Și banii ăștia i-ați câștigat în maxim 10 minute, în timp ce v-ați aruncat ochii pe Facebook sau la serialul de la TV, fără să fie nevoie să va sculați de pe scaun !!!

Și fără a fi nevoie să investiți nici măcar un leu.

Puteați chiar să câștigați banii ăștia stând pe plaja la Halkidiki, singura condiție fiind să aveti acolo o conexiune la Internet.

beach-working


Sau puteți să câștigați fără să vă părasiți actualul loc de muncă, dacă sunteți contabil sau vă ocupați de service-ul IT, de exemplu, nu vă împiedică nimic să încercați să vindeți un program oarecare clienților dumneavoastră. Chiar dacă aveți o meserie care nu are nici o legătură cu IT-ul puteți să câștigați în timpul liber niște bani în plus.

Veți spune că 24 euro e puțin, pretențiile dumneavoastră de la viață sunt mai mari.

Dar nimeni nu vă limitează la vânzarea unui singur program pe zi, dacă sunteți în stare puteți să vindeți 10 programe/zi și veți câștiga 240 euro, singura limitare este inteligența dumneavoastră, capacitatea de a atrage clienti și cheful de muncă.

Și pentru că lucrați acasă puteți să lucrați și în weekend, asta însemnand să lucrați 30 zile/lună.

30 zile/luna x 240 euro/zi înseamnă 7200 euro.

Cunoasteți pe cineva care câstigă atat în fiecare luna ?

dacia_7200